Cybermarketing - web marketing solutions

FAQ

1. Care este scopul acestui site ?

 

        - Scopul este acela de a oferi informatii cat mai multe, cat mai noi si cat mai utile despre un domeniu de activitate extrem de dinamic si anume "Cybermarketing-ul".

2. Ce este "Cybermarketing-ul" ?

 

            - Potrivit specialistilor noţiunea de „Cybermarketing” (pag.11) este un neologism care desemnează activităţile aflate la intersecţia a trei domenii: marketing, economie şi tehnologie. Cybermarketingul gravitează în jurul clientului având posibilitatea de a comunica cu acesta oricând şi într-o manieră cât mai confortabilă.


 

3. Care este cea mai buna solutie pentru a aplica cybermarketingul ?

 

- Dintr-un punct de vedere neutru, cea mai buna solutie este cea care iti este cea mai apropiata de scopul pe care ti l-ai propus. Exista nenumarate solutii web, diverse softuri gratuite care te pot ajuta sa-ti creezi propriile strategii in ceea ce priveste marketingul on-line. In cele din urma totul se reduce la bani, la timp, la o idee geniala etc. Scopul acestui site este acela de a oferi mai ales informatii despre cum poti sa-ti croiesti propria stategie de marketing pe internet, fara a dispune de prea multi bani. De ce ? Pentru ca atunci cand ai multi bani, iti poti permite sa platesti o firma, poate una sau doua echipe de specialisti care se vor oferi sa gandeasca in locul tau si, astfel, vor rezolva ei toata treaba. Desigur, intr-o astfel de ipostaza, nu o sa afli niciodata cum functioneaza cybermarketing-ul. Cyberon.webnode.com tocmai de aceea exista. Ca sa demonstreze cum functioneaza legile cybermarketingul-ui. Desi abia a fost lansat, site-ul incearca sa ofere exemple cat mai concrete, cat mai simple si cat mai eficiente. De pilda site-urile: https://cyberon.webnode.com; www.cazarebilbor.cabanova.ro; https://neamt.webnode.com si www.cazarebilbor.blogsot.com fac parte dintr-un proiect dedicat acestei teme.  Spre placuta noastra surprindere, deja primele rezultate au inceput sa apara. Informatia a inceput sa circule, ceea ce nu face decat sa ne bucure. Legaturile dintre cele patru site-uri (realizate cu tehnologii web disponibile oricui) permit transferarea unui flux de informatii dintr-un loc in altul cat si aducerea la cunostiinta utilizatorilor ca anumite lucruri, bunuri sau servicii exista. Pe scurt, este exact ceea ce prevede cybermarketingul. Adica este indeplinit procesul de creere şi menţinere a relaţiei cu clientul prin activităţi online de facilitare a schimbului de idei, produse şi servicii în scopul satisfacerii nevoilor ambeor părţi.

 

Cum se poate face publicitate pe acest site ?

 

        - Scopul acestui site nu este acela de vinde publicitate. In schimb aici se poate discuta despre cum se poate face publicitate atat on-line cat si la modul traditional. Daca unele idei de publicitate merita sa fie vazute si de altii atunci ele vor fi publicate in paginile site-ului. Adica se face publicitate gratuita. Pentru aceasta va rog sa ne contactati la adresa de e-mail: cyberon.webnode@gmail.com.

SmartNetBook.com

Submit Your Site SmartNetBook.ro

Contact

Pentru intrebari referitoare la acest site, contactati adiministratorul. Multumesc..

cyberon.webnode@gmail.com

Bucuresti, Romania

+40.03145673452

Search site

Poll

Ati auzit de cybermarketing ?

© 2012 infocybermarketing.com. Toate drepturile rezervate.

Make a free websiteWebnode