Cybermarketing - web marketing solutions

Asculta colinde

despre site

 

Apasa AICI

ca sa citesti

ULTIMELE STIRI

 

 

Aici este spatiul virtual in care persoanele interesate vin si comunica idei. Infocybermarketing.com nu este un site pentru cei care deja stiu totul despre cybermarketing. In schimb, daca acestia ni se alatura, nu putem decat sa fim multumiti ca i-am castigat de partea noastra.

        Nimeni nu poate sti totul despre CYBERMARKETING. Este imposibil. Intreg spatiul web abunda de elemente de cybermarketing. Tot ce poti sa faci este sa alegi o picatura dintr-un ocean si sa-ti fixezi atentia asupra ei. Sa o analizezi cum functioneaza. Sau poate ca nu functioneaza ! Experimentand invetise invata cel mai bine.In chip de concluzie trebuie sa simti pulsul cybermarketingului si sa faci tehnologia sa vibreze in avantajul tau.

 

Istoria Proiectului

Cyberon.webnode.com se doreste a fi unul din categoria e-Marketing. Tema principala este "cybermarketing-ul”. Alte subiecte despre marketingul on-line sau traditional, respectiv publicitatea virtuala, nu vor vi omise  din context. In cadrul paginilor web, internautii vor gasi articole si comentarii despre acest subiect. Mai mult decat atat, site-ul ofera solutii pentru imbunatatirea traficului, atragearea vizitatorilor si promovarea on-line a unor bunuri se servicii.

Desigur gama subiectelor abordate poate fi mult mai diversa, in functie de cerintele de moment. Se va tine cont si de parerile bine argumentate si justificate ale vizitatorilor nostrii. Cele mai interesante opinii si articole vor fi publicate in paginile  site-ului. Adresa de e-mail unde pot fi trimise opiniile dumneavoastra este: cyberon.webnode@gmail.com.

Cine doreste sa trimita un mesaj confidential, fara a mai pierde timpul pentru a intra in propria casuta de e-mail, poate folosi in acest scop sectiunea pentru “FEED-BACK”. Link-ul poate fi gasit in meniul principal.

Daca doriti ca parerile dvs. sa fie vazute de toata lumea le puteti posta accesand sectiunea FORUM.

Momentan nu exista o istorie a acestui website, intrucat abia a fost lansat. Peste cateva luni de zile putem sa ne laudam cu ce am facut dupa ce vom culege rezultatele muncii depuse. Pana atunci vom incerca sa oferim vizitatorilor nostrii tot ce este mai a atractiv in zona acestui recent domeniu de activitate. Orice contributie din partea dumneavoastra, care poate ajuta acest proiect sa se devolte – este binevenita.

 

Pentru vizitatori

Definire concept

Cybermarketing ?

Ritmul accentuat de dezvoltare al componentelor hardware şi software atrage după sine şi dezvoltarea tehnologiilor din sfera internetului. Noţiunea de „Cybermarketing” este un neologism care desemnează activităţile aflate la intersecţia a trei domenii: marketing, economie şi tehnologie. Cybermarketingul gravitează în jurul clientului având posibilitatea de a comunica cu acesta oricând şi într-o manieră cât mai confortabilă. Potrivit definiţiilor de dicţionar „Cyber” este „ştiinta controlului sistemelor complexe. În contextul actual „Cyber” a căpătat o altă semnificaţie care se referă la locul nonfizic, nematerial, virtual, unde computerile şi comunicaţiile se întâlnesc şi comunică. Este vorba de mediul digital unde informaţia este prezentată printr-un şir de simboluri binare 0 şi 1, numiţi biţi sau digiţi. Astfel, putem afirmă că cybermarketingul se referă la procesul de creere şi menţinere a relaţiei cu clientul prin activităţi online de facilitare a schimbului de idei, produse şi servicii în scopul satisfacerii nevoilor ambeor părţi. Specialistii sunt de parere ca "cybermarketing-ul" trebuie privit ca o politică de informare online sau ca un marketing online centrat pe consumator.  (Prof.Dr. Ion Gh. ROŞCA, Prof.Dr. Marian STOICA, Noi forme de muncă şi activităţi în societatea bazată pe informaţie şi cunoaştere) 


Contact

Pentru intrebari referitoare la acest site, contactati adiministratorul. Multumesc..

cyberon.webnode@gmail.com

Bucuresti, Romania

+40.03145673452

Search site

Poll

Ati auzit de cybermarketing ?

© 2012 infocybermarketing.com. Toate drepturile rezervate.

Make a free websiteWebnode